Porsche Skopje

1000 Скопје, бул. Босна и Херцеговина бр.4
Porsche Skopje

Porsche Skopje
1000 Скопје
бул. Босна и Херцеговина бр.4
Тел. +389 2 2626 266
www.porscheskopje.com.mk

План на рута
Работно време

Нашето работно време
Porsche Skopje

Пон Вто Сре Чет Петок Саб.
Продажба 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 09:00-14:00
Сервис 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 09:00-14:00
Резервни делови 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 09:00-14:00
Чет Петок Саб.
Продажба 08:00-18:00 08:00-18:00 09:00-14:00
Сервис 08:00-18:00 08:00-18:00 09:00-14:00
Резервни делови 08:00-18:00 08:00-18:00 09:00-14:00

На оваа локација ќе пронајдете

Продажба

Volkswagen, Audi, SEAT, VW комерцијални возила, Das WeltAuto

Сервис

Volkswagen, Audi, SEAT, VW комерцијални возила, Das WeltAuto

Ваше прашање - наша услуга

Прашања во врска со брендовите
Volkswagen, Audi, SEAT, VW комерцијални возила

Прашања во врска со брендовите
Volkswagen, Audi, SEAT, VW комерцијални возила

Porsche Skopje Skoda

1000 Скопје, бул. Босна и Херцеговина бр. 3
Porsche Skopje Skoda

Porsche Skopje Skoda
1000 Скопје
бул. Босна и Херцеговина бр. 3
Тел. +389 2 2603-756
www.porscheskopje.com.mk

План на рута
Работно време

Нашето работно време
Porsche Skopje Skoda

Пон Вто Сре Чет Петок Саб.
Продажба 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 09:00-14:00
Сервис 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 09:00-14:00
Резервни делови 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 08:00-18:00 09:00-14:00
Чет Петок Саб.
Продажба 08:00-18:00 08:00-18:00 09:00-14:00
Сервис 08:00-18:00 08:00-18:00 09:00-14:00
Резервни делови 08:00-18:00 08:00-18:00 09:00-14:00

Надвор од работно време

На оваа локација ќе пронајдете

Продажба

Volkswagen, Audi, Skoda, VW комерцијални возила

Сервис

Volkswagen, Audi, Skoda, VW комерцијални возила

Ваше прашање - наша услуга

Прашања во врска со брендовите
Volkswagen, Audi, Skoda, VW комерцијални возила

Прашања во врска со брендовите
Volkswagen, Audi, Skoda, VW комерцијални возила