Добредојдовте во Порше Скопје

Подружница Porsche Inter Auto
Panamera

Новата Panamera. Најлуксузната спортска лимузина во светот!​

29.11.2020

Новата Panamera, oтсега e достапнa со лизинг пакетот кој овозможува, полесно и поедноставно да го остварите вашиот сон. Пакетот во соработка со Porsche Leasing, овозможува плаќање на вашето возило на: 4 годишни рати со 0% каматна стапка.

Дознајте повеќе
Т-Roc

Новиот T-Roc. Роден со самодоверба.

29.11.2020

Новиот T-Roc е вистински сеопфатен. Не само што импресионира со својот впечатлив, динамичен дизајн, туку и со неговата флексибилност. Достапен со ЛИЗИНГ ПАКЕТ: РЕГИСТРАЦИЈА за прва година и 5% каматна стапка. Лизинг ратите почнуваат од 270€

Дознајте повеќе
Octavia

Новата OCTAVIA. Комфор во сите сезони.

29.11.2020

Бидејќи со сè што правиме, главниот фокус е секогаш на клиентот, подготвивме пакет со која Вашата нова Octavia, ќе биде подготвена за сите сезони со Порше Лизинг пакетот во кој се вклучени: Зимски 16" пневматици, Алуминиумски фелни и 5% каматна стапка. Лизинг ратите почнуваат од 245€.

Дознајте повеќе
Leon

Новиот SEAT Leon. Роден под сонцето!

29.11.2020

Ви го претставуваме новиот SEAT Leon. Moќен. Поврзан. Магнетно привлечен. Достапен од 262€ лизинг рата со Порше Лизинг пакет: РЕГИСТРАЦИЈА за прва година и 5% промотивна каматна стапка

Дознајте повеќе
Q7

Audi Q7. 4 прстени на 4 рати со 0% камати.

29.11.2020

Најнови технологии во областа на инфозабавата и системите за помош на возачот, врвно возачко искуство благодарение на quattro погонот на сите тркала и интелигентните решенија на подвозјето, моќниот дизајн, како и обемната понуда на простор за до седум лица - тоа е Audi Q7. Audi Q7 отсега е достапен со ексклузивниот Porsche Leasing пакет: 4 рати со 0% камата

Дознајте повеќе
Caddy

Volkswagen Caddy. Вашиот бизнис не смее да застане!

29.11.2020

Сакаме заеднички да мислиме на иднината и затоа направивме лизинг пакет, со кој Caddy поедноставно ќе започне да работи во корист на вашиот бизнис. Лизинг пакетот едноставно наречен 3 2 0 се отплаќа на 3 годишни рати во рок од 2 години со 0% каматна стапка.

Дознајте повеќе

Термин за сервис online

Резервирање на слободен термин за сервис

Систем за резервирање на слободен термин за сервис.

Нашиот систем за резервирање на термина за сервис online Ви нуди пристап до сите слободни термини за сервис.

Резервирај online

Видео галерија

Порше Македонија е компанија која ги застапува автомобилските брендови Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, Porsche и Volkswagen комерцијални возила. Присутна на македонскиот пазар од крајот на 2005 година, таа е единствениот импортер во државата во директна сопственост на производителот на автомобилите – Volkswagen AG.