Порше Скопје SEAT

Доживејте го духот и чуството на слобода во Барселона. Ова е SEAT. Откријте ги различните модели и пронајдете го моделот наменет за вас.

 • Новата SEAT Arona го освежува сегментот со поцврст изглед и револуционерен ентериер
  Актуелности

  Новата SEAT Arona го освежува сегментот со поцврст изглед и револуционерен ентериер

  Од претставувањето во 2017 година, SEAT Arona беше успешен модел, произведувајќи близу 400.000 возила и е поставен како клучен столб во понудата на брендот. Сега, новата SEAT Arona е подготвена да го продолжи успехот на овој модел во време кога пазарот на SUV возила уште повеќе се шири.

  Дознајте повеќе
 • Новиот SEAT Leon. За живот секогаш во движење.
  Понуди и акции

  Новиот SEAT Leon.За живот секогаш во движење.

  Со Порше Лизинг пакет: од 333€ лизинг рата, РЕГИСТРАЦИЈА за прва година и 4.9% промотивна каматна стапка

  Дознајте повеќе
 • Новата SEAT Ateca. Секогаш гледај напред!
  Понуди и акции

  Новата SEAT Ateca. Секогаш гледај напред!

  Со Порпе Лизинг пакет: од 373€ лизинг рата, РЕГИСТРАЦИЈА за прва година и 4.9% промотивна каматна стапка

  Дознајте повеќе

Пријава на newsletter

Со пријавување на нашиот newsletter редовно ќе добивате информации, новости и ексклузивни понуди од нашите брендови.

Линк за грешка за feedback на newsletter

Одберете ословување

Линк за грешка при регистрација за feedback на newsletter

checkbox_default

Ви благодариме

Линк за потврда feedback на newsletter

Линк за потврда за feedback на newsletter