Порше Скопје Понуди иакции

Актуелни понуди и акции

 • Новиот T-Roc.
  Понуди и акции 15.06.2022

  Новиот T-Roc. Карактер со самодоверба.

  Со Порше Лизинг рата од 267€ и пакет: РЕГИСТРАЦИЈА за прва година, КАСКО за прва година и 4.99% каматна стапка

 • Новиот Taycan GTS. Енергија на иднината.
  Понуди и акции 31.05.2022

  Новиот Taycan GTS. Енергија на иднината.

  Taycan GTS е достапен за нарачка веднаш во вашиот Porsche Center Skopje. Пакетот во соработка со Porsche Leasing, овозможува плаќање на вашето возило на 4 годишни рати со 0% каматна стапка.

 • НОВИОТ KAROQ
  Понуди и акции 15.04.2022

  НОВИОТ KAROQ. Пронајди го својот пат.

  Достапен со ПОРШЕ ЛИЗИНГ ПАКЕТ: од 304€ лизинг рата,  РЕГИСТРАЦИЈА за прва година, КАСКО за прва година, 4,99% каматна стапка

 • Новиот Cayenne. Композиција на врвен квалитет.
  Понуди и акции 06.04.2022

  Новиот Cayenne. Композиција на врвен квалитет.

  Cayenne Platinum Edition е достапен за нарачка веднаш во вашиот Porsche Center Skopje. Пакетот во соработка со Porsche Leasing, овозможува плаќање на вашето возило на 4 годишни рати со 0% каматна стапка.

 • Новиот SEAT Leon. За живот секогаш во движење.
  Понуди и акции 05.04.2022

  Новиот SEAT Leon.За живот секогаш во движење.

  Со Порше Лизинг пакет: од 333€ лизинг рата, РЕГИСТРАЦИЈА за прва година и 4.9% промотивна каматна стапка

 • Новата SEAT Ateca. Секогаш гледај напред!
  Понуди и акции 05.04.2022

  Новата SEAT Ateca. Секогаш гледај напред!

  Со Порпе Лизинг пакет: од 373€ лизинг рата, РЕГИСТРАЦИЈА за прва година и 4.9% промотивна каматна стапка

 • НОВАТА FABIA Модерна, динамична, урбана!
  Понуди и акции 15.03.2022

  НОВАТА FABIA. Модерна, динамична, урбана!

  Достапна со ПОРШЕ ЛИЗИНГ ПАКЕТ: од 167€ лизинг рата,  РЕГИСТРАЦИЈА за прва година, КАСКО за прва година и 4,99% каматна стапка

 • Новото Polo Урбан шармер.
  Понуди и акции 01.03.2022

  Новото Polo. Урбан шармер.

  Со Порше Лизинг рата од 174€ и пакет: РЕГИСТРАЦИЈА за прва година, КАСКО за прва година и 4.99% каматна стапка

Пријава на newsletter

Со пријавување на нашиот newsletter редовно ќе добивате информации, новости и ексклузивни понуди од нашите брендови.

Линк за грешка за feedback на newsletter

Одберете ословување

Линк за грешка при регистрација за feedback на newsletter

checkbox_default

Ви благодариме

Линк за потврда feedback на newsletter

Линк за потврда за feedback на newsletter