Порше Скопје Termin za servis

Резервирајте свој термин за сервис онлајн

Како да закажам
онлајн термин за сервис?

Преку нашата услуга онлајн закажување на сервис, можете да закажете термин за сервис во секое време, истот така можно е закажување преку паметен телефон или таблет.

Слободни термини за сервис со проверка според препораките на производителот, проверка на течности, промена на гуми, останати сервисни услуги или поправка ви стојат на располагање.

Предности
Онлајн резервација

Брзо и едноставно
Резервирањето на термин за сервис никогаш не било поедноставно. Сами бирате термин и резервирате
Функција за потсетување
Со нашата услуга СМС потсетник никогаш нема да заборавите на договорениот термин за сервис.
Заменско возило
Ви треба заменско возило додека вашето возило е на сервис? Резервирајте, онлајн
Баран советник
Одберете го својот сервисен советник, тој ќе се погрижи за вас.
Нон-стоп
Едноставно и флексибилно онлајн резервацијата е достапна 24 часа на ден
Управување со вашите податоци
По регистрацијата, податоците за вашето возило и адреса се зачувуваат во вашиот профил, однапред се впишуваат при самата резервација и може да се ажурираат во секое време.
Резервација на термин
banner img

Услуги
и понуди

Следните термини можете да ги резервирате

  • Сервис според препораките на производителот
  • Проценка
  • Замена на гуми
  • Грижа за возило
  • Проверка на клима уред
  • Поправки на помали оштетувања
  • И многу повеќе...

Исто така можете да договорите личен термин за барање за поправка или одржување

Пријава на newsletter

Со пријавување на нашиот newsletter редовно ќе добивате информации, новости и ексклузивни понуди од нашите брендови.

Линк за грешка за feedback на newsletter

Одберете ословување

Линк за грешка при регистрација за feedback на newsletter

checkbox_default

Ви благодариме

Линк за потврда feedback на newsletter

Линк за потврда за feedback на newsletter