Порше Скопје Услуги

Следните услуги можете да ги најдете кај Порше Скопје, вашиот овластен дилер во близина

Нашите брендови Услуги
на оваа локација

 • Volkswagen
  • Продажба
  • Сервис
 • Audi
  • Продажба
  • Сервис
 • SEAT
  • Продажба
  • Сервис
 • Skoda
  • Продажба
 • VW комерцијални возила
  • Продажба
  • Сервис
 • Das WeltAuto
  • Користени
  • возила
Сервис на возила

Сервис на возила

Сервис на нови и употребувани возила

Оригинални резервни делови

Оригинални резервни делови

Оригинални резервни делови

Перење на возила

Перење на возила

Перење на возила

Лимаро-фарбарски услуги

Лимаро-фарбарски услуги

Лимаро-фарбарски услуги

Промена на пневматици

Промена на пневматици

Промена на пневматици

Шлеп служба

Шлеп служба

Шлеп служба

Плаќање со кредитна картичка

Плаќање со кредитна картичка

Плаќање со кредитна картичка

Полнење на електично возило

Полнење на електично возило

Полнење на електично возило

Лизинг

Лизинг

Финансирање на возила

Осигурување на возила

Осигурување на возила

Осигурување на возила

Простор за освежување

Простор за освежување

Простор за освежување со безалкохолни пијалоци.

Wi-fi зона

Wi-fi зона

Бесплатна Wi-fi зона

Пријава на newsletter

Со пријавување на нашиот newsletter редовно ќе добивате информации, новости и ексклузивни понуди од нашите брендови.

Линк за грешка за feedback на newsletter

Одберете ословување

Линк за грешка при регистрација за feedback на newsletter

checkbox_default

Ви благодариме

Линк за потврда feedback на newsletter

Линк за потврда за feedback на newsletter