Порше Скопје Car LOG

Тука е вашиот пристап до дигиталниот свет на Porsche Holding, а со тоа и кон светот на брендовите Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA, Volkswagen комерцијални возила, CUPRA и Das WeltAuto.

Портал
за ваша мобилност

Пребарувајте, пронајдете и управувајте со своиуте возила онлајн на Car LOG порталот за корисници!

Преглед и онлајн дигитални услуги на Porsche Holding - како што се: онлајн резервација, финансирање, изнајмување преку Porsche финансијската групација.

Сите ваши возила
на едно место!

CarLOG bietet Ihnen die Möglichkeit, Ihre Fahrzeuge im Kundenportal anzulegen und zu verwalten sowie die technischen Daten zu den Fahrzeugen einzusehen. In Merklisten können Sie konfigurierte und gespeicherte Fahrzeuge jederzeit aufrufen oder miteinander vergleichen.

  • Мои возила
  • Управување со податоци
  • Моја листа
  • Конфигуратор на нови возила
  • Мој WeltAuto
  • Мои одобрени компании
  • Термин за сервис online
  • Функција за потсетување
  • Porsche финансиска групација портал за корисници
  • CarAdvisor

Пронајдете ги важните информации за вашиот продавач или сервисната компанија. Можете да закажете сервисен термин директно со користење на функцијата онлајн резервација и да подесите потсетник. Секако CarLOG е исто така достапен како апликација. Исто така секогаш имате целосен и јасен преглед на своите возила.

Пријава на newsletter

Со пријавување на нашиот newsletter редовно ќе добивате информации, новости и ексклузивни понуди од нашите брендови.

Линк за грешка за feedback на newsletter

Одберете ословување

Линк за грешка при регистрација за feedback на newsletter

checkbox_default

Ви благодариме

Линк за потврда feedback на newsletter

Линк за потврда за feedback на newsletter