Порше Скопје Понуди иакции

Сите актуелни понуди и акции од Порше Скопје можат да се најдат овде .

 • Новиот T-Roc.
  Понуди и акции 15.06.2022

  Новиот T-Roc. Карактер со самодоверба.

  Со Порше Лизинг рата од 267€ и пакет: РЕГИСТРАЦИЈА за прва година, КАСКО за прва година и 4.99% каматна стапка

 • Новиот Taycan GTS. Енергија на иднината.
  Понуди и акции 31.05.2022

  Новиот Taycan GTS. Енергија на иднината.

  Taycan GTS е достапен за нарачка веднаш во вашиот Porsche Center Skopje. Пакетот во соработка со Porsche Leasing, овозможува плаќање на вашето возило на 4 годишни рати со 0% каматна стапка.

 • НОВИОТ KAROQ
  Понуди и акции 15.04.2022

  НОВИОТ KAROQ. Пронајди го својот пат.

  Достапен со ПОРШЕ ЛИЗИНГ ПАКЕТ: од 304€ лизинг рата,  РЕГИСТРАЦИЈА за прва година, КАСКО за прва година, 4,99% каматна стапка

 • Новиот Cayenne. Композиција на врвен квалитет.
  Понуди и акции 06.04.2022

  Новиот Cayenne. Композиција на врвен квалитет.

  Cayenne Platinum Edition е достапен за нарачка веднаш во вашиот Porsche Center Skopje. Пакетот во соработка со Porsche Leasing, овозможува плаќање на вашето возило на 4 годишни рати со 0% каматна стапка.

Пријава на newsletter

Со пријавување на нашиот newsletter редовно ќе добивате информации, новости и ексклузивни понуди од нашите брендови.

Линк за грешка за feedback на newsletter

Одберете ословување

Линк за грешка при регистрација за feedback на newsletter

checkbox_default

Ви благодариме

Линк за потврда feedback на newsletter

Линк за потврда за feedback на newsletter