Порше Скопје Новости

Тука можете ги најдете актуелните новости

  • Новата SEAT Arona го освежува сегментот со поцврст изглед и револуционерен ентериер
    Актуелности 15.01.2022

    Новата SEAT Arona го освежува сегментот со поцврст изглед и револуционерен ентериер

    Од претставувањето во 2017 година, SEAT Arona беше успешен модел, произведувајќи близу 400.000 возила и е поставен како клучен столб во понудата на брендот. Сега, новата SEAT Arona е подготвена да го продолжи успехот на овој модел во време кога пазарот на SUV возила уште повеќе се шири.

Пријава на newsletter

Со пријавување на нашиот newsletter редовно ќе добивате информации, новости и ексклузивни понуди од нашите брендови.

Линк за грешка за feedback на newsletter

Одберете ословување

Линк за грешка при регистрација за feedback на newsletter

checkbox_default

Ви благодариме

Линк за потврда feedback на newsletter

Линк за потврда за feedback на newsletter